Tid for massasje!

Tid for massasje!

Er du usikker på de ulike formene for massasje, eller har du kanskje lyst til å lære deg?
Her er noen ulike typer:

Klassisk massasje:En dyptgående muskelmassasje. Her får du løst opp spenninger og knuter for å gi avslapning og forbedre blodsirkulasjonen. Behandlingen utføres ved hjelp av stryking, knaing og sirkelbevegelser.

Thaimassasje:En dynamisk massasjeform. Terapeuten jobber med sentrale punkter og energilinjer, og massasjen foregår delvis med strekking for å få musklene smidige og energien til å flyte fritt.

Akupressur:
Metoden bygger på kinesisk medisin og stimulerer de samme punktene som i akupunktur. Men her er det ingen nåler med i bildet. I stedet bruker massøren fingrene for å trykke på punktene.

Ayurvedisk massasje:Dette er en urgammel vitenskap, og betyr kunnskap om livet. Bruk av olje er sentralt, og massasjen foregår med lange sveipende bevegelser. Effekten er beroligende, og behandlingen motvirker stress, uro og gjør at kroppen kvitter seg med avfallsstoffer.

Energimassasje:En japansk massasjeform som også bygger på akupunktur. Den som får massasje, sitter på en spesiell stol med klærne på. Behandlingen foregår med raske trykk langs kroppens energilinjer. Bevegelsene kan også være trommende og strykende.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine