Finn Brudekjolen med stor B!


De fleste jenter har vel en eller annen gang drømt om bryllupet sitt, og hvordan det engang skal bli, og noen jenter har faktisk alt klart til den store dagen i mange år i forveien. Og noen igjen har ikke tenkt på det i det hele tatt, og vet ikke helt hvor man skal starte den dagen datoen blir satt.
Én ting har de felles, og det er at Brudekjolen med stor B skal letes opp. Kjolen er det første de fleste bruder tenker på, og med god grunn. Bryllupsdagen er den dagen i livet som vi vil ta oss best ut, det er målet!

Det kan være ganske forvirrende, spennende og nesten litt skummelt for alle som er involvert, for det finnes utallige kjoler.
For ikke å snakke om stil, fasong, farger, mønster...osv. osv..
Men det finnes to viktige måter å forsikre seg på, at målet er innen rekkevidde.


Fargen på kjolen:

Fargen er vanligvis det første stedet å starte jakten på drømmekjolen. Det finnes utallige farger, og er du på jakt etter den hvite og tradisjonelle, ja, så er det mange nyanser der også. Husk at stoffet og eventuelt mønster i kjolen kan forandre litt på fargen også.
De tradisjonelle fargene på brudekjolen er hvit, krem eller elfenben.

Tenk på hvilken tone huden din går i. Feil farge eller nyanse kan trekke ned inntrykket, og man vil for all del ha det opp!
Mitt beste råd er å spandere på seg en fargeanalyse, gjerne stilanalyse også for den saks skyld. Det er det verdt, og det er noe du har god bruk for livet ut.

Men det aller viktigste er at du selv skal føle deg som verdens vakreste, og være sikker på at du har valgt den riktige kjolen og fargen til deg. Glem aldri at dette er deres dag, og dermed skal dere velge ut i fra deres smak.


Fasongen på kjolen:

Det kommer helt an på hvilken fasong du selv har, og hva du helst vil fremheve eller skjule, det er det viktigste.
Hvis man er usikker på hva slags fasong man har, så stemmer det ofte med følelsen man har. Men når det er sagt, så er faktisk fasongen viktigere enn hvilken farge du velger.
Ikke stopp prøvingen og letingen før du føler deg som en superstjerne! Med andre ord, velg kjolen som føles som om den er sydd til deg, og skjuler ALT du måtte ønske å skjule.

Da har du antagelig funnet Brudekjolen med stor B :-)

 
Bildene er lånt fra:

bridalsfactory.com
bridalgownblog.net
womenspartydresses.net
va-wedding-locations.com
whiteweddingdresses.onsugar.com


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine