Stjernenes Makeup Artister gjør også feil! GROVE feil!

Vi MakeupArtister gjør også feil, vi er ikke noe annet enn mennesker vi heller. Og så skal man huske på at det er håndarbeid det vi driver med. Så noen ganger kan det gå galt. Da er det bare å ta av igjen, og begynne på nytt :-)
Men - når du er makeupartisten til noen av verdens mest kjente fjes, så er det ikke gøy å gjøre feil, og man bør iallefall se feilene man har gjort? Bare ta en titt på bildene under.
Det som forundrer meg, er at makeupartistene vet jo at disse personene blir tatt bilder av hele tiden, så at de så seg ferdige slik som kjendisene ser ut her, det er for meg et mysterium!

Debi Mazar fra The Entourage, ser rett og slett skummel ut! Jeg skvatt når jeg så bildet, faktisk!
Hun er sminket i kun en farge! Oransje!
For det første så skal aldri øyeskygge, rouge og leppestift matche, og for det andre så hadde hun vært helt annerledes hvis fargene hadde vært kaldere. Hun har en utrolig vakker farge på øynene, men de kommer ikke frem i det hele tatt.
ALT her er feil!

Skuespilleren i 90210, Anna Lynne McCord. Er tydeligvis veldig glad i selvbruning? Ansiktet hennes er også dekket med en glinsende foundation, eller muligens et skimrende pudder under øynene. Og med leppestiften som er blekere enn resten av det flekkete ansiktet hennes, ser dette helt forferdelig ut. Snakk om å sminke seg ned, da! Ikke fint!

Denne jenta er jo blitt kjent for sin tunge makeup. Taylor Momsen er også kjent for å bryte enkle makeupregler, som for eksempel fokus til øyne og lepper på en gang. Det er greit av og til det altså, men ikke når du har mye! Dette ser verre ut enn noen gang, med pandaøyne og mørkerød leppestift. Det går rett og slett ikke sammen hvor enn mye du prøver..Særlig når du har et lite og rundt ansikt. Dette gjør seg KUN fra lang avstand. Når du står på scenen for eksempel!

Catherine Zeta-Jones er en nydelig skuespiller, men det kommer ikke frem på dette bildet iallefall.. Det verste er huden hennes, hvor det ser ut som pudderet er lagt på en tørr hud, så alle porer og linjer popper frem. Sammen med en tykk, sort eyeliner, som ikke er lagt rett en gang, og en øyeskygge i en slags rødfarge..Nei, dette er langt i fra en look som jeg forbinder med henne.

Nicole Kidman er stort sett alltid lekkert stylet og sminket, men dette er rett og slett en katastrofe! HVORDAN i all verden kunne stylisten la henne gå ut slik? Skimrende pudder er lekkert, men når det ligger i hauger i ansiktet ditt, så er vi over på galt for lenge siden. Enda mer fremhevet blir det av blitz fra kameraer, som stjernene er omgitt av hele tiden.
Jeg regner med at stylisten ikke ordner Nicole noe mer?

Kim Kardashian er vanligvis veldig glamorøs og striglet, men her er makeup'en altfor tung. For mye pudder i fjeset, og alle smårynker kommer frem, både under øynene og i resten av ansiktet. Halvér mengden av foundation og pudder, så hadde dette vært en fin look i stedet. At ikke makeupartisten så det?

Altså, hva er det med denne selvbruningen? Selvbruning kan være kjempefint, jeg bruker det selv jeg, men gjør det riktig da! Eller kanskje noen kunne være ærlig å fortelle Lindsay at det ser helt forferdelig ut? Sammen med en kald, blek leppestift så..jah..jeg sier ikke mer. Hun ser jo 20 år eldre ut på dette bildet, og med denne looken.
Og er det bare jeg som synes hun er finere med sin naturlige farge på håret?

Leighton Meester fra Gossip Girl ser helt selvlysende ut på dette bildet, og inntrykket mitt er at hun ser litt gal ut. Her er det også altfor mye som skjer rundt både øyne og lepper. Øyemakeup'en er altfor tung, og det er lagt en slags gullfarget liner over den blå skyggen. Og hva er det med øyeskyggen som er lagt så langt under øynene hennes? Det ser jo ut som om hun ikke har sovet på flere døgn, og har mørke ringer. Og en så rød leppestift, gjør at du ikke vet om du skal fokusere på øyne eller munn. Det blir hysterisk, rett og slett.

3 kommentarer:

{ Elizabeth } | 13. august 2011 kl. 13:00 sa...

Her var det virkelig mange katastrofer på gang! Himmel og hav... Men en ting er eg litt uenig med deg i, og det er øyesminken til Leighton Meester. Den likte eg veldig godt, men de kunne droppet den mørke leppestiften. Da hadde det blitt mye finere i mine øyner ;)

{ Nina`s hverdagsliv } | 13. august 2011 kl. 23:18 sa...

Herre min hatt,ble nesten skremt jeg ;)
Flott innlegg :) Alltid kjekt å titte innom deg :) Klem :)

{ Liv } | 14. august 2011 kl. 00:50 sa...

Elizabeth:
Ja, makeup'en hadde nok fått et mye renere og stiligere preg hvis leppestiften hadde vært dusere, det er jeg helt enig i, men jeg synes at øyeskyggen trekker ned utseendet hennes fordi den er lagt for langt ned :-)

Nina:
Ja, jeg er enig, på det ene bildet så skvatt jeg faktisk til når jeg så det første gang!
Klem tilbake, og tusen takk for koselige ord! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine