Lørdag = Veiedag, og kose-seg-dag

Jeg har satt lørdag som veiedag for meg. Å velge lørdag er helt bevisst, for det er den dagen i uken jeg har satt til å kunne spise det jeg vil.
Ved å veie på samme dag, tror jeg gjør at jeg tenker mer på hva jeg putter i meg denne dagen også.

Vekt i dag: 74,3 kg. Og jeg er kjempefornøyd! :-) "Bare" 9,3 kilo til, og jeg er ved målet! Men før jeg når det endelige målet, så har jeg delmål. Jeg tror at det er viktig at det man streber etter ikke ligger for langt unna. Da er det lettere å miste motivasjonen, og gi opp underveis. Så mitt neste mål nå, er 70 kilo. Det er jammen ikke lange biten unna nå, altså:-)

Trening i dag:
Jeg er også glad for at jeg gikk på trening i dag, for egentlig så hadde jeg virkelig lørdagsmodusen inne. Vi har fått tantebarn på besøk igjen denne helgen, og følte ikke for å gå å trene. Men flink var jeg som gikk alikevel, og hadde en fin treningsøkt på bein og skuldre. Kjenner at jeg er støl allerede, men det går forhåpentligvis over raskere for hver gang :-)

Lørdagsmat:

Frokost:
Hva ellers enn frokostblandingen min? ;-)

Lunsj:
Restemat fra gårsdagens middag - grillet laks med salat og fetaost. Desidert det beste jeg kan få av mat!

Laks = favorittmat!

Middag:
Hjemmelagede kjøttboller med tomatsaus og fullkornspasta

Denne legger jeg ut oppskriften på litt senere.
Supergodt og sunt måltid.

Dessert:
Ja er det ikke lørdag i dag da?

Dette var min lørdagskos!

Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke har fråtset i godis og spist klinemat. Litt kan man kose seg med på en lørdag, men jeg tror at det er viktig å lære seg til å holde litt igjen. Man ikke spise seg fordervet for det. Og i og med at jeg er vant til mindre og lettere måltider nå, så kjente jeg B&J isen ligge som en klump i magen etterpå.

Men godt var det! Gleder meg allerede til neste lørdag! :-)

1 kommentarer:

{ marianne } | 14. august 2011 kl. 22:39 sa...

Hei hei :o) Synes du er kjempeflink, dette går fremover så det suser :o) De hjemmelagede kjøttbollene så virkelig gode ut. Skal prøves
Ha en fin søndag videre
klem

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine