Negativt ble positivt! Jeg er i sjokk, og SÅ glad!

Ja, virkelig!
Jeg skjønner ikke at ting kan gå så fort, og det var bare en tilfeldighet som gjorde at jeg oppdaget det i går!

Nå har det vært et par dager som jeg ikke har hatt særlig energi og motivasjon til trening, men jeg har nå klart å kreke meg avgårde, og utført det jeg har satt meg opp på av saltimer. Man binder seg litt ekstra med de timene, noe som gjør at man lettere kommer seg avgårde. Og det er veldig greit med de timene når motivasjonen ikke er helt på topp.

I går hadde jeg satt meg opp på en Pilatestime, den startet kl. 17. Jeg trasket nå bort da for å være med, men ga opp halvveis i timen, fordi jeg hadde så vondt i skuldrene. Akkurat som det hjalp så fryktelig mye på å få igjen motivasjonen. Fader så sur jeg var, og tenkte faktisk at nå gir jeg f..n i alt dette tullet!

Jeg trampet inn i garderoben igjen for å hente sakene mine, og så tenkte jeg at nå skal jeg ta et bilde av meg selv, og skrive om HVOR skeis treningen gikk. Nå skal det sies at jeg ikke er altfor glad i bilder av meg selv, men det sier jo litt om hvor sint jeg var, gjør det ikke da? :-)

Jeg fikk helt sjokk jeg, for all negativitet og sinne gikk over til å bli en lykkerus til de grader, bare se her:

Er det mulig? Se på forskjellen! Og dette er bare med 1 måneds mellomrom!
Bildet til venstre er fra en tur venninnen min og jeg gikk den 21. juli, den kan du lese om HER
Bildet til høyre er fra i går, og sjekk for eksempel magepartiet, da! Herregud! Musklene mine begynner å synes igjen, og ryggen min går ikke lenger "i ett med rompa" :-)
Så stor forskjell på kun 1 måned! Man ser ikke selv hvor mye man har gått ned og inn, før man tar et bilde, og jeg er så glad jeg gjorde det i går, når jeg var så demotivert!

Jeg er kjempestolt av meg selv, for jeg har klart å motivere meg helt alene. Min kjære er ikke motivert i det hele tatt, så jeg har måttet lukke øynene for både godis og sølemat. Og det er ikke lett å holde motivasjonen oppe alene. Det er det jeg er mest stolt av :-)

I morgen er det veiedag igjen, og søndag er det måledag og to måneder siden jeg startet igjen. Jeg er mest spent på målene, ihvertfall når jeg ser magen og ryggen på bildene over :-)

Gleder meg, og er veldig spent på fortsettelsen og forhåpentligvis enda mer fremgang!

HURRA! *Klapper meg selv på skulderen!*

4 kommentarer:

Anonym | 26. august 2011 kl. 09:54 sa...

Kjempebra jobba! stå på! :)

{ Siv } | 26. august 2011 kl. 11:34 sa...

Du ser flott ut! Og ja, min kjære er også demotivert for trening og å spise sunt..Det gjør det jo ikke lettere å motivere seg selv da, så klapp på skulderen til deg for det :-)

{ Elizabeth } | 26. august 2011 kl. 17:40 sa...

Kjempebra! Du ser flott ut :D

{ Liv } | 28. august 2011 kl. 21:25 sa...

Tusen takk skal dere ha! Motivasjon øker jo helt til takhøyde med så koselige tilbakemeldinger da :))

Siv:
Gjett hvem som har klart å snu om gubben i huset her? Joda, det er meg! Så han startet med trening og sunn mat på lørdag han også :-) Så nå er vi to stykker her, og det hjelper veldig det altså!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine