Veiedag - Lørdag 17.09.11

Denne uken har jeg vært veldig flink på treningsfronten syns jeg. Det ble fridag i går da, for da var vi jo i konfirmasjon. En veldig koselig dag, som innebar koldtbord og masse kaker! Og jeg spiste! Herregud, det ble jo nesten "krangling" mellom min kjære og meg vet du, over den siste karbonaden *haha* Og det ble sjokoladekake, bløtkake og kransekakestenger. Mmm, kjenner smaken enda :-)

Men i og med at det var lørdag, så var det også veiedag. Jeg var veldig spent, for denne uken har jeg vært kjempeflink med trening. Jeg har prioritert kondistrening de lux, for nå vil jeg gå ned litt mer enn 200 kalorier i uka! Ikke det at jeg vil gå ned så mye som mulig, for det er ikke bra det heller, men rundt halvkiloen pr. uke, det hadde vært fint.

Så, denne ukes veieresultat: Ned 0,6 kg! Forrige lørdag veide jeg 72,8 kg og denne lørdagen så veier jeg 72,2 kg! Jeg er kjempeglad, og mer motivert enn noensinne! For nå er det jo så klart et mål i seg selv å prøve å komme under 72 til lørdag igjen. Jeg er jo bare 300 gram unna å klare det! :-)
Dessuten så har jeg bare igjen 2,2 kg til delmålet mitt, som er 70 kilo :-) Nå har jeg mye spennende å se frem til, ja.

Her er min foreløpige trening i september. I dag har jeg faktisk ny rekord på min innendørssykling!

18. september, det vil si i dag - syklet jeg i 52 minutter, 28,6 kilometer! HURRA!

Dette ble en fin helg, jeg er litt lettere, jeg har trent på en søndag, og nå er det klart for å lage biffmiddag med salat og kesam/pestodressing.

Ha en super søndag videre!

1 kommentarer:

Anonym | 6. desember 2012 kl. 17:33 sa...

Hallo, vi er en lukket gruppe på Facebook som slanker oss og motiverer hverandre. Har idag 60+ medlemmer. Vi har fellesveiing regelmessig og kjører utfordringer i ny og ne. Hvis dette høres interessant ut, så er det bare å sende meg en e-post

Hun som har gått mest ned i vekt hos oss har gått ned 19 kg! Vi har nettopp hatt en runde "Slankekrigen" som vi hadde i 100 dager, der folk har gått ned tosifrede tall Kjempekjekt!

Gruppen er lukket, så dine Facebook-venner får ikke sett noe.

Send meg en melding til: storemy@live.no

Eneste kriteriet er at du oppgir vekt + høyde i e-posten

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine