De 8 beste fashion vintagebutikkene i London

London er et helt fantastisk sted å være, enten du er på jentetur og skal shoppe, feste, sightseeing eller hva det nå enn måtte være du skal dit for. En ting som er helt sikkert er at det ikke er mulig å rekke alt på en tur. Jeg har bare vært der en gang, men det står høyt på ønskelisten med en tur til. Jeg har vært i mange storbyer, men London er den store favoritten.

Skal du til London og elsker Vintagestilen, så skal du skrive ned adressene til de 8 beste butikkene.
Se også: Vintagebutikker i New York

Her finner du både store og små skatter innen vintagekategoriene:

Vintage Show Room
The Vintage Show Room er en butikk hvor tiden har stoppet opp virker det som. Butikken ligger i et distrikt som kalles district of Seven Dials, bare et lite stykke unna Covent Garden.
Er du frelst på vintage er selve Seven Dials som å komme til himmelen når det gjelder vintagebutikker, og har som navnet også tilsier, syv gater av uavhengige butikker, ulike merker og forskjellige salonger.
Vintage Show Room tilbyr en blanding av vintage klær og tilbehør, både til salgs og til leie, og de har også stort utvalg til guttene.
Adresse og nettside:
Vintage Showroom
14 Earlham Street
London

Fifi Wilson
Dette er en butikk som man lett kan bruke flere timer i, mens man shopper store og små designerskatter!
Fifi Wilson er nemlig fylt med orginale designerklær, tilbehør og smykker, og alle tingene de selger er spesielt håndplukket for denne butikken.
Merker som for eksempel Cacharel, Bella Freud, Odd Molly, Manoush og Sonia Rykiel finner du her i tillegg til mange andre. 
Butikken er stemningsfull og feminint møblert og har en stor smykkestand som preger mye av plassen.
Adresse og nettside:
Fifi Wilson
38 Monmouth Street
London

Lucy in Disguise
Alle vintagefans favorittbutikk.
Lucy in Disguise har nærmest blitt et fahionfenomen, så denne butikken er absolutt verdt et besøk hvis du er på jakt etter noe unikt til garderoben. Hvis du er på jakt etter noe fra spesielt 70-tallet, så er dette riktig sted.
Adresse og nettside:
Lucy in Disguise
10-15 King Street
Covent Garden
London

Orion London
Dette er også en "må besøke" butikk, hvis du er ute etter unike klær og tilbehør innen vintage. Denne butikken står foresten også på A-listen over vintagebutikker på grunn av kjendisene som handler her. Cameron Diaz, Sophie Ellis Bextor og Alexa Chung er noen av dem. Så hit kan du jo gå bare for kjendisenes skyld også :-)
Adresse og nettside:
Orion London
17 Monmouth Street
Seven Dials
London

Mint Vintage
Antageligvis så vil de som er helt vintageavhengige kanskje ha besøkt denne butikken før, iallefall ha hørt om den, men de som ikke har det har noe å glede seg til! Beskrivelsen er Retro med stor R!
Butikken i seg selv er kjempefint dekorert, og har alle tiår og farger kodet, så man lett kan finne frem selv. Og skulle du finne noe, og lurer på når og hvor det kommer fra, så hjelper faktisk butikken deg med å finne kilden på produktet. Det må sies å være en ganske så unik service!
Adresse og nettside:
Mint Vintage
29 Earlham Street
London

Absolute Vintage
Absolute Vintage har rykte på seg for å være en av de aller beste vintagebutikkene i hele London. Med et enormt utvalg av sko, kjoler og topper, kan du finne omtrent hva som helst fra hvilken som helst tidsepoke. Er du ute etter for eksempel autentiske 80-tallsklær, er dette stedet å handle.
Adresse og nettside:
Absolute Vintage
79 Berwick Street
London

Shikasuki
Denne butikken er full av nostalgiske skatter, og blir omtalt som å rett og slett gå inn i Aladdins hule. Her finner du nesten alt i møbler, kunst, bilder, smykker, vesker, sko... ja, alt du måtte ønske.
Adresse og nettside:
Shikasuki
67 Gloucester Avenue
Primrose hill
London

Beyond Retro
Vintage trenger ikke å koste allverden, og er du ute etter litt rimeligere priser kan dette stedet være verdt et besøk. Her finner du rundt 10 000 forskjellige varer, så her er det noe for enhver smak.
Kjoler kan du finne helt ned i 14 pund, og selskapsskjoler helt ned i 50 pund. Og da snakker vi unike kjoler som kanskje du er alene om å eie!
Adresse og nettside:
Beyond Retro
58-59 Great Marlborough Street
London

3 kommentarer:

{ missM (Hverdagseventyr) } | 18. oktober 2011 kl. 15:39 sa...

Elsker vintage, var et par nye butikker for meg her. De skal helt klart besøkes på neste Londontur!

{ krist.in } | 18. oktober 2011 kl. 17:51 sa...

takk for tips! Skal til london om en måned, så kanskje jeg skal sjekke ut noen av disse ;)

{ Liv } | 19. oktober 2011 kl. 13:13 sa...

Hei MissM,
tusen takk for kommentar! :-) Så bra du fant noen nye butikker! London vil jeg tilbake til så fort jeg kan, altså! Kjærlighet ved første blikk :-)

Hei hei krist.in, tusen takk for kommentar :-) Ja, er det noe sted man virkelig kan finne skatter i form av mote og tilbehør, så er det i London, og spesielt i Vintagebutikkene! :-)

En kjempefin dag til dere!

Klem fra Liv

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine