New Yorks 14 beste vintagebutikker!

Når det er snakk om mote, så er det ingenting som er mer spennende enn Vintage. Det å finne gamle skatter som man kan blande med nytt, både klær, sko og tilbehør, det er lykke det. Og når man i tillegg kan reise til New York for å finne skattene, da kan det ikke bli bedre.
Se også: Vintagebutikker i London

Her har jeg funnet de beste butikkene for deg i NYC, så det er bare å ta med seg adressene på tur, og gå på skattejakt!

Allan & Suzi
Dette skal være et av de ledende moteimperiumene. Her finner du ren retro, fullt av de siste visningene fra store navn som: Helmut Lang, Prada, Gucci, Marc Jacobs osv. Og ikke minst, kjendiser finner du her, hvis du er ute etter å se de også.
Adresse og nettside:
Allan & Suzi
416 Amsterdam Avenue

Andy's Chee-Pees
Denne butikken åpnet i 1977. Har mange godbiter fra 70- og 80-tallet. Selv om dette er en vintagebutikk, så er faktisk skjortene som henger langs veggene, nye (!) Prisene kan være høyere her. Rocka og morsom stil.
Adresse og nettside:Andy's Chee-Pees
691 Broadway

Angela's Vintage Boutique
Dette er en butikk for deg som reiser på budsjett og vil ha levelige priser. Den er også for deg som er ute etter det helt spesielle. Her bugner det nemlig over av blant annet kjoler i blonder som er håndbrodert fra tiårene 20, 30, 40 og 50-tallet. Sommerkjoler, pels, jakker, skjørt, smykker, vesker osv. Blant annet Chanel belter og kjeder fra 80-tallet.
Adresse og nettside:
Angela's Vintage Boutique
330 E. 11th. Street
nr. First Ave.
Nettside fant jeg ikke på denne butikken.

Beacon's Closet
Her kan du både kjøpe og selge, og en herlig blanding av retro og vintage. Alt fra helt hverdagslig, til pyntet chic! For eksempel vintage Levi's, T-skjorter med trykk, kjoler, vinterkåper og lærjakker.
Adresse og nettside:
Beacon's Closet
88 North 11th Street, Brooklyn

Chelsea Girl
I tillegg til haugevis med herlige cashmeregensere, så skjuler hyllene i denne butikken Pucciskatter og flere designer coctailkjoler fra femtitallet! Butikken brukes ofte av stylistene fra Sex og singelliv, og også flere andre kjendiser, som for eksempel Hillary Swank.
Adresse og nettside:
Chelsea Girl
63 Thompson street

Cherry Boutique
Et fantastisk utvalg av dame- og herreklær fra den viktorianske og edvardianske tid og helt opp til 80-tallet. Den omtales som himmelsk av motefriker, stylister og designere! I tillegg så bugner det av belter, smykker og annet tilbehør her. De har - hold deg fast, over 80 000 par sko på lager!
Adresse og nettside:
Cherry Boutique
19 Eight Avenue 

David Owens Vintage
David Owens har en stor samling med vintage pels fra 40- og opp til 80-tallet. Også designerkjoler, og prisene skal ikke være så gale. Slips fra 40- og 50-tallet og vesker og annet tilbehør. Mye klassiske klær og mye jakker og blazere, så her er det bare å fylle opp basisgarderoben med vintageskatter.
Adresse og nettside:
David Owens Vintage
154 Orchard Street


Ellen Christine Millenary
Dette er en butikk for hatteelskere, for her finnes det nemlig en fantastisk kolleksjon. Her skal det også være en helt spesiell atmosfære. Butikken spesialiserer seg blant annet på coctailhatter, og har en egen brudekolleksjon. Alle skal føle seg som konger og dronninger i denne butikken, og den omtales som en "must see".
Adresse og nettside:
Ellen Christine Millenary
225 West 18th Street

Eye Candy
Fullpakket med vintage, men også noe nytt. Har absolutt ALT innen tilbehør! Denne butikken er blant annet ofte brukt av stylistene i Sex og singelliv.
Adresse og nettside:
Eye Candy
329 Lafayette street

Patina
Fra retrokjoler til lekre clutchvesker med masse bling-bling. Patina er det rette stedet å gå hvis du er ute etter å finne ting som bare finnes i en utgave. Her er hver ting nøye utvalgt.
Adresse og nettside:
Patina
451 Broome Street
Nettside fant jeg ikke på denne butikken.

Rue St. Denis
Her finnes klær for både menn og kvinner, fra 40- til 80-tallet. Både kjente og ukjente merker, og en salig blanding av brukt og ubrukt. Butikken er mest kjent for det brede utvalget av polyesterskjørt, coctailkjoler, lærjakker osv, og for at butikken selv syr om og forbedrer klærne. Dresser fra Pierre Cardin og YSL kan man også finne her.
Adresse og nettside:
Rue St. Denis
170 Avenue B

Screaming Mimi's
Denne butikken har lenge vært en favoritt blant stylister, og den regnes som en av de mest funky vintagebutikkene downdown, med fornuftige priser og godt utvalg.
Det meste du finner her er klassiske hverdagsklær fra 60, 70 og 80-tallet, men du finner også spesielle designer skatter fra for eksempel Balenciaga og YSL. Nettsiden deres har online butikk.
Adresse og nettside:
Screaming Mimi's
382 Lafayette street

The Family Jewels Vintage Clothing
The Family Jewels er stappfullt med victorianskt, flapperkjoler fra 20-årene 30-tallets gallakjoler, coctailkjoler, og videre oppover i tiårene. De har også stort utvalg til menn, og særlig dresser fra 60- og 70-tallet er det mye av. Absolutt alt du kan tenke deg av glitrende smykker, sko og vesker.
Adresse og nettside:
The Family Jewels Vintage Clothing
130 W 23rd Street

Tokyo 7
Her finner man retro og vintage for både gutter og jenter. Finn designerskatter fra for eksempel Issey Miyake, Prada, Gucci og Dolce & Gabbana. Her kan du også finne klær fra blant annet Acne og Diesel. Her skal du være obs på at det ikke finnes speil i prøverommene, så ha med deg noen du stoler på når du prøver.
Adresse og nettside:
Tokyo 7
64 East 7th Street
Nettside fant jeg ikke på denne butikken.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine