Makeuptrender høst, vinter og vår 2011/2012

Jeg er en liten forkjemper for at man skal skape sin egen stil og fokusere på å finne sine beste farger, men det er klart at vi skal putte inn det aller beste fra trendene i de kommende sesongene. Det kan bare bli lekkert, det! :-)

Jeg har plukket ut det jeg mener er verdt å ta en ekstra titt på, og gjerne prøve ut for høsten, vinteren og våren 2011 og 2012:

Gucci høst 2011 - Bærrøde lepper
Skal du tilføre litt luksus til makeupstilen din, så skal du fokusere på leppene, og det i dyprøde toner. Med denne fargen på leppene er det lite du trenger å gjøre med håret. En klassisk hestehale er rask å lage, og passer perfekt!
Du kan også fint matche den røde fargen på neglene.

Luksus med stor L

Dior vår 2012 -  Røde lepper med mykt preg
Hos Dior var også røde lepper i fokus, men med et mykere preg. Leppene er ikke for definerte, så har du lyst å prøve denne varianten er et tips å droppe leppeblyanten. Det gjør også at denne klassiske stilen blir mer trendy. Igjen så kan vi se at med røde lepper trenger ikke håret overstyles. Jeg elsker denne frisyren som er er rullet opp i nakken og festet løst med spenner.
Pass på at noe av håret får henge løst, ellers kan stylingen se streng ut.

Røde, men myke lepper.

Yves Saint Laurent vår 2012 - Fokus på øyne og lepper
YSL mener at vi skal kaste alle hemninger til våren, og gå for mørke og definerte øyne sammen med de røde leppene. I tillegg er øyebrynene bleket for å matche hudtonen. For min del blir det litt vel mye å velge begge deler, men til fest med det rette antrekket kan dette bli rett så sexy! Neglene og håret holdes naturlig og enkelt.

Fullt fokus med YSL.

Chanel vår 2012 - skimrende hvite øyne og perlepynt
Chanel skiller seg helt ut med sin tolkning av våren 2012. Her er det lepper i myke pastelltoner og lys øyemakeup. Men så glad som jeg er i alt som skimrer og glitrer, så hopper jeg opp og ned av glede over denne vakre looken! Både hår og ansikt er pyntet med perler og skimmer. Liksompiercingene også. Håret er gredd i en wetlook bakover til enkel topp, og pyntet med perler.

Inspirert av den moderne havfrue, kanskje? :-)

Hvilken look likte du best?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine