Tips: Styling av metalliske trender

Klær i blanke eller metalliske stoffer blir presentert på catwalken hver eneste sesong, selv om det kanskje ikke er det som er mest trendy akkurat da. Det er fordi dette er stoffer som passer til litt større anledninger, og i partygarderoben passer det alltid inn.
Denne sesongen derimot, er det en av de store trendene.
Sjekk garderoben din om du har noe i disse stoffene, eller investér i noe skinnende eller metallisk som tillegg til antrekket.

Denne trenden er superstilig og kan live opp et eller klassisk og "fargeløst" antrekk, men det er også lett å overstyle antrekket hvis man blir litt for ivrig. Og det er ikke så stor avstand mellom stilig og vulgær. En regel som det kan være lurt å style etter:

"Jo mer skinnende, desto mindre bruker du av det".


Tips for styling av metalliske trender:

Less is more!
Husk at du tiltrekker masse oppmerksomhet ved å kle deg i glitrende, metalliske eller skinnende klær. Du trenger liksom ikke gjøre noe ekstra, for disse stoffene gjør hele jobben. For å holde balanse gjennom hele antrekket, anbefaler jeg at du unngår å blande for detaljerte mønstre inn sammen med det metalliske.

Dra oppmerksomheten til dine beste områder
Den store fordelen med glinsende og metalliske stoffer er at du mye lettere kan fremheve områdene på kroppen du er mest fornøyd med. Enkelt og greit; Bruk det der du vil ha oppmerksomhet! Og omvendt, der du vil dempe litt, bruker du det ikke. Enkelt, ikke sant? :-) Har du for eksempel et smalt liv og ønsker mer fylde der, er det kjempefint med et bredt belte.
Et annet eksempel er et blankt skjerf i halsen, eller store smykker hvis du vil dempe underkroppen.


Ikke overdriv
Som jeg allerede har nevnt så er det ikke lange veien mellom å se superlekker ut, til å se ut som en med dårlig smak.
Noen ganger holder det med enkle detaljer som for eksempel litt tilbehør. Dette kan du også bruke på dagtid uten at det blir for flashy. Når du bruker mye metallisk eller blankt, tenk også på å holde makeup og hår ganske enkelt.

Kombinér skinnende med matt eller røft
Skinnende stoffer sammen med andre blanke og metalliske stoffer ser som oftest ikke bra ut. Her er det også lett å gå i dårlig smak-fella. Gå for klær i matte stoffer for å kombinere på en trendy måte. Røffe stoffer er også kjempestilig til klær som er tynne og blanke. Prøv for eksempel en pelsvest utenpå en blank skjorte.2 kommentarer:

{ Joy } | 2. november 2011 kl. 03:20 sa...

Tusentakk for flotte tips <3, Fin blogg:))

{ Liv } | 2. november 2011 kl. 11:59 sa...

Hei Joy!
Tusen takk for alle de koselige kommentarene du har lagt igjen her, Og jeg blir veldig glad for at du liker bloggen! :-))

Ønsker deg en super dag!

Klem fra Liv :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine