Tips til deg som skal være forlover!

Stort sett er det tips og råd til bruden man leser om, men her kommer det tips til deg som skal være forlover:
Det er omtrent like nervepirrende å være forlover også, og på denne dagen vil man absolutt ta seg best ut, samtidig som du ikke vil utkonkurrere bruden.
Som forlover, eller brudepike for den saks skyld vil du alikevel gjerne vise deg fra din beste side.

Dette kan det være lurt å fokusere på før og den store dagen:

Matche makeup og antrekk?
Velg farger på makeup'en som fremhever deg og antrekket, sminken trenger ikke nødvendigvis å matche. Mens fargene bør komplimentere hverandre, må smykkene matche, det er en uskreven regel, hvis du gjerne vil gå "etter boken".
Eksempler på farger: Er antrekket du skal ha for eksempel i lillatoner, bruk makeup som går i blåtoner. Er kjolen i for eksempel champagne, kan det være fint å bruke makeup i gultoner, som bronse og gull. Men dette kommer helt an på hva slag farger du har i huden også. Les mer om kalde eller varme farger HER!

Ikke overbrun deg!
Ikke overdriv soling eller selvbruning før bryllupet. Husk at det skal tas mange bilder i løpet av dagen, og som forlover er du med på mange av dem. En gyllen fin bruntone er fint, men oransje fra overdreven selvbruning, eller solbrenthet er ikke fint og kan ødelegge hele inntrykket.

Oljefrie makeupprodukter
Prøv så langt du kan å bruke oljefrie produkter denne dagen. Har du litt tørr hud, så bruk en god dagkrem som holder lenge på fukten, og så går du for for eksempel oljefri foundation. Bryllupsdagen innebærer muligens litt stress og nervøsitet, og det kan være varmt også. Da vil du ikke at huden skal være oljete og svett. Oljefrie produkter matter ned huden, noe som vil gi en veldig fin, slett og feilfri overflate. Dessuten holder den seg i timesvis.

Forberedelser til en lang dag
Hvis du vil være sikker på å være opplagt og se fresh ut hele bryllupet igjennom, så ville jeg ha ungått fest og drikking dagen før. Alkohol kan gjøre deg opplåst, trøtt og det gir et dratt og slitent uttrykk i ansiktet. Makeup ser alltid best ut på uthvilt hud!

Touch up
Dette gjelder like mye for forlover som for bruden. Husk alle bilder som blir tatt. Har du med deg for eksempel lip gloss og rouge kommer du langt. Jeg ville også ha tatt med en makeupsvamp. Da er det enkelt å klappe huden matt igjen hvis du skulle svette eller skinne litt ekstra. Inmari kjedelig hvis sminken allerede er på vei bort før middagen starter.

Og ellers:
Sørg for å hjelpe bruden, minn henne på touch up, og ellers ha en strålende og uforglemmelig dag, begge to! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine