Liv tester: Yves Rocher leppestifter + makeuptips til fargene

Sammen med neglelakkene jeg fikk tilsendt, og som jeg allerede har testet ut HER, var det også med leppestifter.

Jeg tenkte at jeg skulle gjøre litt mer ut av testingen enn å bare vise et bilde av leppestiften på min munn.
Ved å legge to ulike makeup'er til leppestiftfargene, kan jeg også tipse litt ved siden av, og det liker jeg jo veldig godt :-) Da får jo også leppestiftene og fargene en helhet også.
Disse to fargene kommer ikke alene. Her er det 6 forskjellige lekre farger, både i kalde og varme farger.

Fargene som jeg har testet her, heter klarrød og beige rosa.
Leppestiftene inneholder blant annet Sesamolje, Sheasmør og Aprikosolje.
Limited Edition.

Yves Rocher sier selv om leppestiftene:
En pleiende, ekstra fargeintensiv leppestift som gir et jevnt resultat med en fin, holdbar fløyelsglød.
Med sesamolje fra økologiske avlinger.
Sesam er en tropisk urteplante der frøet brukes for å utvinne en olje som er rik på essensielle fettsyrer og som gir næring og fuktighet til huden. Den sesamoljen som brukes i våre leppestifter kommer fra økologiske avlinger.
Andre ingredienser med vegetabilsk utspring:
Sheasmør: næringsgivende egenskaper
Aprikosolje: næringsgivende egenskaper, fuktighetsgivende


Min vurdering:

Vi testet først den klarrøde leppestiften. Og denne er virkelig rød! Pigmenteringen er høy, så fargen er enkel å legge jevnt og fint. Masse god fuktighet, som gjør leppestiften myk og behagelig. Fargen er i en varm tone, så den passer altså best for de som har en varm hudtone.
Jeg likte både fargen og konsistensen kjempegodt, men skal jeg trekke frem noe negativt, så må det være at den sitter nesten litt for godt. Den var litt vanskelig å fjerne igjen, selv med sminkefjerner, for fargen trakk godt ned i leppene. Men et triks da, er å legge et lag med leppepomade før du legger leppestiften. Med leppepomaden under, blir også rødfargen ett hakk mildere. Da blir den mer anvendelig til dagbruk også.
Se alle de lekre fargene og les mer om den, eller bestill HER!
Makeuptips: Til en så rød munn anbefaler jeg å holde munnen i fokus, og lite farger på makeup'en ellers. Jeg brukt duse bruntoner på øyeskyggen, mye maskara for å fremheve øynene, og skimmer så klart. Det må alltid være med :-)
Jeg har ikke brukt lipliner, men jeg anbefaler å bruke lipliner når du skal bruke rødt på leppene. Det synes ekstra godt hvis du kommer litt utenfor, og har du små linjer rundt munnen, så vil fargen sette seg der hvis den flyter ut. Til disse røde leppene er det fint å bare friske opp kinnene med en dus rouge som får frem glød.

Så testet vi beige rosa leppestift. Denne var helt nydelig! Samme myke og gode konsistensen, for den inneholder de samme ingrediensene som den røde. (samme serie)
Denne fargen er helt spesiell, for jeg vil kalle den både beige og nude, men ikke slik at den blir borte på leppene, takket være den rosa tonen. Det gjør at fargen blir mye mer spennende, og du kan bruke fargen sammen med alt! Jeg mener at denne leppestiften burde ligge i alle vesker!
ANBEFALES! les mer om den, eller bestill HER!
Makeuptips: Til duse og lekre lepper, så kan gjerne fokuset flyttes til øynene. Siden beige rosa er en kaldere farge, så valgte jeg litt mørkere gråtoner (gråfarger er kalde de også) til øynene, sammen med sort eyeliner, for å få litt sotefølelse. I kinnene har jeg brukt en rouge som heller mot brunt, sammen med solpudder.

Tusen takk til kjære Christine som var flink modell for meg! <3

Produktene i dette innlegget er sponset.

2 kommentarer:

{ Elizabeth } | 23. oktober 2011 kl. 12:14 sa...

Dette var et veldig flott innlegg. Bra forklart og flotte bilder ;)

{ Liv } | 24. oktober 2011 kl. 09:13 sa...

Hei Elizabeth! Så fint at du likte innlegget:-)) Jeg synes det var bedre å gjøre det sånn når jeg skal teste produkter, i stedet for å bare knipse et bilde av min munn :-) Tenkte jeg skulle fortsette å gjøre det på denne måten når jeg tester :-)

Ha en super mandag!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine