Tips: Hvordan kle seg til julebordet!

Med julebordet i nær fremtid kommer ikke bare julestemningen, men også stresset for å finne det perfekte antrekket til årets juleparty. Eller egentlig alle festligheter, men nå er det først og fremst julebordet som er nærmest.
Uansett om det "bare" er en uformell samling på jobben, leide lokaler og høytidlig stemning eller party på byen så finnes det noen JA- og NEI faktorer som er greie å huske på når man skal kle seg til fest.

Fra Kelsey Rose Collection

JA: Vær dramatisk når det gjelder hår og makeup
Julebord og andre festligheter i julen er en ypperlig tid å ta det ut litt ekstra når det gjelder hår og makeup. Det er liksom gitt det, og helt sikkert en av grunnene til at jentene gleder seg litt ekstra.
Akkurat nå er det hot med metallisk, skimmer og glitter, og det kan gjerne tas igjen i makeup'en. Tupér litt ekstra i håret, og sett det gjerne opp med en personlig vri. 

JA: Kle deg sexy, men delikat
Det er en grunn til at den lille sorte er så ofte brukt i slike sammenhenger, for den er perfekt på julebordet også. Den gjør seg bestandig bra, og du ser classy og stilig ut, enten den er kort eller lang hvis du holder linjene i kjolen enkle. Den er også det plagget som kan trylle frem flest ulike stiler, spør du meg. Bruk den med sorte tights, høye eller lave sko, stort tilbehør som kontrast som for eksempel store smykker i ørene, en superstor ring osv. Her er variasjonene mange. Bare husk å ikke bruke alt på en gang. Prøv deg fram! En enkel regel er at hvis antrekket er enkelt kan du legge mer i hår og makeup. Og omvendt.

NEI: Ikke ta ting for bokstavlig!
Hold deg unna de typiske juledetaljene. Ikke bruk Julenissegenser eller lignende. Hold deg også unna de tradisjonelle julefargene, det vil si, ikke bruk de sammen, som for eksempel rødt og grønt.
En bedre måte å vise at det er jul på, er å gå for noe som glitrer, med paljetter og lignende, det er en av slagerne denne sesongen. Sølv eller gull. Eller bland det med en av julefargene, en lekker rød kjole for eksempel. En annen farge som er forbundet med julen, er dyplilla. Gjør en vri i år, og la den helle mer mot burgunder, da det også er en av trendfargene for høsten og vinteren. Hvis du absolutt har lyst til å blande grønt og rødt, så gjør det i små doser, særlig hvis det gjelder tilbehøret. Prøv ut med den lille sort sammen med et par lekre røde sko eller en paljettclutch i rødt eller grønt. 


JA: Anstreng deg litt!
Tenk på de som holder partyet. Vis at du har pyntet deg for å se presentabel ut, i respekt for eksempel sjefen. Verten eller vertinnen har helt sikkert brukt mye tid og penger for at du skal kose deg max denne kvelden, og da er det viktig å vise at du også har gjort en innsats for kveldens antrekk. Med mindre du vet at det er uformelt og at dere ikke skal pynte dere. Men det er heller sjelden når det kommer til julepartyene.

IKKE: Glem å ha det gøy :-)
Nå finnes det så mye morsomme detaljer på både klær og tilbehør, så ikke vær redd for å vise personlighet og humor gjennom antrekket. For eksempel paljettdetaljer, fjær eller knallfarge på kjolen eller skoene. For akkurat når det gjelder julebordet, så er det faktisk størst sjanse for å komme som den minst pyntede. Og det vil du heller ikke.

HER finner du også tips til å finne den perfekte kjolen til din figur!
Les også om de 5 vanligste NEI til festantrekket HER

Og ikke glem å ha det gøy på selve festen også da :-)

1 kommentarer:

{ julebord } | 17. november 2011 kl. 08:34 sa...

hei ønsker deg god jul på forhånd og du kan sjekke denne sidenfor julebord. det ville være en flott kveld ...

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine