Partylook: Den romantiske

Kjennetegnet for den romantiske stilen er gjerne duse pudderfarger, transparente stoffer, blonder og perler. Hvis du kombinerer det med en naturlig makeup og bølger eller krøller i håret kan du være sikker på at festens mest elegante og feminine, det er deg!

Jeg elsker å "lage nye" antrekk med tilbehøret, så jeg har valgt en enkel kjole. Detaljene på denne ligger i livet og i selve stoffet på kjolen, siden det skimrer. Kjolen er fra Vila, og du kan kjøpe den online på Bubbleroom.no, 499 kr. Jeg synes det er lekkert at hele antrekket går dus-i-dus, så jeg har valgt beige sko, og i og med at kjolen i seg selv er så uskyldig, er det stilig å smelle til med skikkelig høy hæl. Skoene er fra Bianco, 400 kr. Clutchveske med rufflete blomster, Sondra Roberts (Nordstrom) 300 kr. Blondetruse- Topshop, 57 kr. Små gullbelagte øredobber- Mango, 249 kr. YSL's Arty ring, 1750 kr. Hårklips av roser og fjær- Accessorize, Halskjede Chrystal Brulee- J.Crew. Clinique lipgloss, "knock out nude" og O.P.I neglelakk, chocolate mousse.
Ved å bruke en mørk neglelakk til et ellers dust antrekk tilfører en spennende kontrast.

Hår og makeup:


Håret:
Store flommende og uregjerlige krøller er superfint til denne stilen, det gir deg et Vintagepreg. Nå er det ikke alle som har langt hår da, så har du helt kort hår er det kjempefint å pynte håret med spenner eller klips.
For å få krøllelook kan du bruke enten krølltang, rettetang eller rulle det opp for hånd, slik som HER.
Prepp håret med mousse eller gelé som gir godt hold i fuktig hår. Skal du bruke vanlige ruller, så rull opp håret mens det fortsatt er fuktig. Ikke ta de ut før du er sikker på at håret er helt tørt!. Bruker du rette- eller krølltang, så føner du håret helt tørt før du setter i gang. Ta små deler hår av gangen, så blir krøllene mer uregjerlige når du drar fingrene gjennom etterpå.
Husk å spraye håret, og klem det inn i krøllene til slutt, så sitter det hele kvelden.


Makeup:


Til en romantisk look er det lekkert med duse farger. Gå for rosekinn og naturlige øyne i pudderfarger.
Legg for eksempel en lys lilla eller rosa skygge på øyelokket. Husk highlighteren i øyekroken. Legg også highlighter under de nedre vippene for å få øynene til å poppe. Skal du bruke kajal, anbefaler jeg å bruke brun- og naturfarger.. Maskara er finest kun på de ovre vippene for da kommer highlighteren under øynene til sin rett. Legg rougen på eplekinnene. Husk å dus ut i kantene. Nude lipgloss eller en frisk bærfarget er nydelig til.

Andre partylooker:

1 kommentarer:

Anonym | 26. november 2011 kl. 19:34 sa...

Elsker denne stilen<3 så romantisk :D

http://annascloset.wordpress.com

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine