Partylook: Galla

Står det antrekk, galla i innvitasjonen, da er det bare å begynne å dresse seg opp. Dette er det mest høytidelige antrekket, og brukes gjerne i bryllup og andre formelle tilstelninger. Her skal vi ikke blande inn sprø elementer, men kjøre stil og eleganse hele veien Fra håret og helt ned til skoene. Det er også vanlig å matche mer enn ved andre antrekk. Kjolen er fotsid.

Gallaanledninger byr seg ikke så ofte, så er du prisbevisst anbefaler jeg deg å gå for en kjole med klassisk lengde og farge. Da kan du bruke den flere ganger, og heller bytte ut tilbehør og eventuelt sko. Jeg har valgt sort kjole her, for det er en fomell farge og passer godt. Kjolen har en strasskant øverst som eneste pynt, derfor velger jeg å droppe halssmykke. Kjole- Mango, 1499 kr, sko med gulldetalj- Mango, 799 kr. Clutchveske i gull- Anya Hindmarch, 3000 kr, Tilda vest i strutsefjær- Cream, 1699 kr, ørepynt fra Pieces, 80 kr, armbånd med strass- Dyrberg/Kern, 839 kr, hårbånd med strasstener- Deepa Gurnani, 649 kr, Pashminasjal 1500 kr, stor ring med burgunder sten- Asseccorize, 75 kr.

Hår og makeup:


Håret:
Stikkord for håret er formelt, elegant, feminint, damete, smakfullt osv. Tenk også kongelig eller Hollywood, rød løper. Det er mange som mener at til galla betyr det oppsatt hår, og jeg er litt enig. Er du usikker på hva du skal velge, bestill time hos frisøren og unn deg å få det gjort der.Makeup:
Klassisk makeup er mitt forslag til galla. Kjør gjerne på med skimmer og litt diskret glitter, men hold deg til de klassiske fargene på øyne og munn, som for eksempel brunt, grått eller lilla til øynene og rødt, rosa eller burgunder til leppene. Ett av hovedproduktene i den klassiske makeup'en er våtliner. Dette er en delikat makeup som passer alle, bare justér fargen på skygge og lepper etter det du føler deg finest med. Kanskje ikke røde lepper er det du føler deg mest vel med? Velg burgunder i stedet, eller kanskje en dus rosa? Prøv deg frem.

Andre partylook'er:

2 kommentarer:

{ tinemarie } | 9. desember 2011 kl. 19:30 sa...

Ja det er ikke mange ganger den muligheten byr seg, og alle de gangene de mulighetene har bydd seg så har jeg måtte gå i uniform!! Fotsidt skjørt, skjorte, kalvekryss (slags sløyfe) og kort jakke... Men jeg har da valgt militæret selv så... MEN skulle gjerne gått med det antrekket der ja, veldig stilig!!

{ Liv } | 10. desember 2011 kl. 22:43 sa...

Oj, er du i militæret, tinemarie, det står det så respekt av! Gøy å høre :-) Vær stolt av klærne du har i militæret, og så får du stase deg opp litt ekstra når anledningen byr seg :-)

Ha en super helg videre!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine