Partylook: Den forføreriske

Med lekre plagg i sateng og silke får du en look som er en fristerinne verdig. Og det gjelder enten om du har kjole eller bukser. Kombinert med vinrød leppestift og gullnegler blir du garantert lagt merke til på festen.

Jeg har valgt å gå for vinrødt eller burgunder på kjolen og som hovedfarge, for dette er en farge som gir ekstra oppmerksomhet, og får frem det forføreriske inntrykket. Kjolene er valgt generelt for å vise ulike stiler, lengder, pynt osv. Tilleggsfargene har jeg holdt i gull og sort, som er kjempefint sammen, og gir kontrast til det vinrøde. Sort clutchveske med gullenke fra h&m, 149 kr. Sko fra Gucci, 10700 kr. (Stjel stilen med et rimeligere par i samme stil) Neglelakk i glitrende gull fra Lancome, vinrød leppestift fra Chanel. Sort kohlliner fra Mac. Halssmykke fra Versace for h&m, 399 kr. Futuristisk halssmykke i gull og sort fra h&m, 129 kr.

Hår og makeup:


Håret:
Tenk deg tilbake til Hollywoods glamorøse perioder på 40- og 50-tallet ved å gå for store bølger/krøller. Mer forførerisk blir det ikke. Denne frisyren er like fin om du har langt eller halvlangt hår. For å få den optimale stilen, så rull opp håret for hånd. Med rettetang får du ikke helt den bølgen i håret vi er ute etter. Jeg anbefaler varmruller, de er kjempelette å rulle opp med. Hvordan du lager hele frisyren finner du HER!

Makeup:
Bruk gjerne en grå øyeskygge med skimmer på hele lokket og såvidt over globalen. Legg den også under øyet, og dus den ut så den møtes i en spiss med skyggen på overlokket.
Bruk en sort kajal som du streker opp langs øvre vippelinje, og dus den ut i kantene med en mørkere grå skygge. Du kan også gå for sort, men da anbefaler jeg at du sminker øynene før du legger foundation. Da er det lettere å tørke vekk skygge som drysser. Legg kajalen på våtlinjen også, og bruk et tykt lag med maskara for intenst blikk. Avslutt med den vinrøde leppestiften.
Husk også litt ekstra highlighter under høyeste punkt ved brynene og på kinnbena.

Andre partylooker:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine