5 tidløse makeuptrender

Moten forandrer seg konstant, og det gjør makeup også. Men det er noen få makeuptrender som aldri blir ut, og som hele tiden gir inspirasjon.
Disse trendene har overlevd gjennom alle tider, og de er - og kommer alltid til å være like elegante, vakre og passende til alle anledninger.

Perfekt hud, røde glamorøse lepper eller sotede øyne er blitt klassiske, tidløse makeuptrender innen skjønnhetsindustrien og for oss.

Hver sesong er det en ny vri, men utgangspunktet er som regel tatt utifra en eller flere av disse klassiske stilene.
Enten du liker å eksprimentere eller kjøre safe og mer nedtonet, så finner du alltid igjen en av disse trendene.
 
Ta en titt på de 5 tidløse makeuptrendene:
 
Porselenshud:
Hemmeligheten bak en perfekt og naturlig hud ligger i hvordan du påfører foundation. Legg den med en foundationkost eller klapp den forsiktig inn med fingrene hvis du bruker en flytende type. Liker du en mer kompakt konsistens, er latekssvamper veien til et vellykket resultat.
Med andre ord, bruk tid på å legge basen, og bruk tid på å finne fargenyansen som er perfekt for deg. Dette er avgjørende for om huden blir perfekt eller mislykket!
Vent noen minutter så foundationen få satt seg i huden før du legger et trasparent pudder. Kost vekk overflødig pudder til slutt. Det siste steget er å legge en rouge i en dus farge som smelter inn i hudfargen din.
Fremgangsmåte på en naturlig dagmakeup finner du HER! 
 

Røde lepper:
Uansett om du legger leppestiften med en pensel eller bruker fingrene, så skal fargen være sterk. Husk at hvis du retter fokuset mot leppene, så la resten av makeupen være diskret og enkel, med naturlige farger.
Den røde leppestiften vil aldri gå ut av motebildet, uansett hvordan trendene forandrer seg, og med denne fargen forsvinner du i hvertfall ikke i mengden.
Fremgangsmåte til røde lepper finner du HER!
 

Volum til øyevippene:
Er det noe som aldri vil bli ut, så er det volum på øyevippene! Øynene virker mer åpne, man ser mer våken ut, osv. Maskara er den letteste og fineste måten å definere øynene på. Bruk et forstørrende speil når du påfører, for da får du med deg alle detaljer. Resultatet skal bli vipper med fin kurve, tykke og fulle av volum.

Å velge en maskara med god kvalitet gjør du ved å fokusere på konsistensen, børste, holdbarhet og hvor lett den er å fjerne. En god maskara gjør også at vippene får et blankt resultat etter at den har tørket.
Fremgangsmåte for påføring av maskara finner du HER!
Grunnlaget for fyldigere vipper finner du HER!


Smoky eyes/ Sotede øyne:
Glam- og den intense effekten man får ved sotede øyne, vil alltid være en makeuptrend!
Lek med sotingen ved å variere fargene, brunt, kobberfarget, blått, lilla osv. Finn fargen som passer dine øyne best. Fargene må være mørke for å få intensiteten til øynene. Perfekt til fest eller andre spesielle anledninger.
Steg for steg til sotede øyne finner du HER!
 

Farger og pynt på neglene:
Trenden med farger og pynt på neglene vil adri dø ut. Farger som rødt, korall, lilla og rosa er klassiske. En klassisk stil innebærer dog aldri pynt, men delikat manikyr i duse farger. Bortsett fra det er det fritt frem, og bare fantasien som setter grenser. Går du for en heavy makeup, ton ned neglene og omvendt.
 
 
 
 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine